Over ons

Wie zijn wij?

Installatiebedrijf Engel is opgericht in 2021 door Bryan Engel, een ervaren professional in de installatiebranche. Sinds de oprichting heeft het bedrijf zich gevestigd als een betrouwbare en efficiënte leverancier van installatie- en onderhoudsdiensten. Met een team van gekwalificeerde technici bieden we hoogwaardige service aan onze klanten en staan we altijd klaar om te helpen bij al hun installatiebehoeften. We zijn trots op onze reputatie voor kwaliteit en betrouwbaarheid en zullen blijven werken om onze diensten te verbeteren en te innoveren.

Bij ons bedrijf staan kwaliteit en tevredenheid van onze klanten altijd op nummer een. Wij streven continu om onze producten en diensten van de hoogste kwaliteit te leveren, zodat onze klanten altijd tevreden zijn met wat ze van ons ontvangen. We blijven continu innoveren en verbeteren om er zeker van te zijn dat we de beste kwaliteit kunnen blijven aanbieden aan onze klanten.

Waar zijn we werkzaam

Installatiebedrijf Engel is gevestigd in Noord-Brabant en biedt professionele installatie- en onderhoudsdiensten aan klanten in deze regio.

Neem gerust contact op

Als u vragen heeft over onze diensten of een offerte wilt ontvangen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bellen, e-mailen of het contactformulier op onze website invullen. Wij zullen zo snel mogelijk reageren om ervoor te zorgen dat u de hulp krijgt die u nodig heeft. We hopen u binnenkort te mogen helpen met al uw installatiebehoeften.

Wat klanten over ons zeggen

Florian Ruitenbeek

Bij ons de complete verbouwing (Badkamer, keuken, cv installatie, vloerverwarming, toilet, riolering) uitgevoerd. Komt zijn afspraken na en zijn dus zeer tevreden over Installatiebedrijf Engel.

Paul van Rijen

Fijne partij! Bij mij het badkamer leidingwerk verzorgd en nog wat klussen geregeld voor de cv installatie. Het leveren en installeren van een nieuwe CV ketel was snel geregeld en netjes uitgevoerd.

Richard Martens

Echt een vakman. Komt afspraken na en levert keurig en op tijd werk af. Goed gereedschap en ruimt ook netjes op. Super tevreden hoe Bryan de klus heeft geklaard.